U Novom Sadu još 119 pozitivnih na koronu, u KCV na lečenju 50 pаciјenata

U Kliničkоm cеntru Vојvоdinе trеnutnо sе lеči 50 pаciјenata koji su oboleli od korone, što je za deset više nego dan ranije.
U Novom Sadu još 119 pozitivnih na koronu, u KCV na lečenju 50 pаciјenata
Foto: 021.rs
Trenutno nema pacijenata kod kojih lečenje zahteva primenu respiratora. 
 
Prema poslednjem preseku, virusom korona u Novom Sadu je zaraženo 119 osoba. Gostujući u emisiji RTV-a gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da su cifre zabrinjavajuće i još jednom pozvao građane da poštuju propisane mere zaštite kako se ne bi broj zaraženih približio cifri iz jula, kada je u danu bilo 135 obolelih od korona virusa.
 
KCV apeluje na građane da je obavezno pridržavanje svih preventivnih zaštitnih mera, što podrazumeva nošenje zaštitnih maski, održavanje odgovarajuće distance između osoba, redovno pranje i dezinfekcija ruku, kao izbegavanje okupljanja stanovništva u većem broju u zatvorenom prostoru.
 
Klinički centar Vojvodine saopštio je da imaju sve više ambulantnih pregleda i prijema obolelih od kovida-19. U protekla 24 časa u pokrajini je obolelo 212 ljudi, o čemu više OVDE.
  • M. A. Pulmolog.

    31.10.2020 13:17
    Cc
    Tako je nisu svi zaraženi bolesni.

    A pošto podaci nisu tačni niti su definisali još neke podatke pa je sve konfuzno i da buni narod.


    Kada objave da je zaraženo 1538 nisu svi bolesni od tog broja pola su samo zaraženi a pola su bolesni.
  • Patak na kvadrat

    31.10.2020 08:56
    @Patak
    Jako smo jaki, na kvadrat!
    Vucko car, na kvadrat!
  • Tuga

    31.10.2020 01:33
    Istina
    Tuzno je šta se dešava... dok lokali rade do 3h( znamo svi koji ) , muči se narod . Ma dajte bre ,dosta je. Pitam se jesu li bolesni od sedenja u kafićima ili u bolnici? Mada i u obližnjim kafićima puno ljudi u bolničkim keceljama setaju po lokalima. Veni,vidi..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.