U Srbiji 1.878 novozaraženih, preminulo 11 osoba

Prema zvaničnim podacima, u poslednja 24 sata preminulo je 11 osoba od posledica korona virusa u Srbiji, pa je ukupan broj žrtava povećan na 844, objavilo je Ministarstvo zdravlja na sajtu covid19.rs.
U Srbiji 1.878 novozaraženih, preminulo 11 osoba
Foto: Marija Erdelji
Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirus su testirane 10.962 osobe, a registrovano je 1.878 novih slučajeva zaraze. Na respiratorima je 49 pacijenata.
 
Ukupno je 1.397 osoba hospitalizovano. U Srbiji su od početka epidemije zvanično potvrđena 51.083 slučaja infekcije.
 
Procenat smrtnosti je 1,65 odsto.
 
Do sada je u Srbiji testirano ukupno 1.363.619 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.
  • zzz

    03.11.2020 21:10
    da li u ovoj, nazovi, drzavi postoji objektivna statisticka sluzba koja ce korektno objavljivati podatke,sa kompletnim uvidom u zarista, kalendarsu dob zarazenih,pol,radni status,postojanje drugih bolesti i dr.Ovako nista nije ubedljivo,sem manipulisanja apsolutnim brojevima zarazenih kovidom 19.Daajte se vise uozbiljiti Vi iz KS,10.mesec kako je korona aktuelna a vi se niste makli od pocetka.Nikako da usaglasite brojeve obolelih,date statisticki prikaz,predstavite Vas Plan i Program lokalizovanja koronavirusa,mere koje planirate da sprovedete,vodeci se pri istom principima postupnosti i doslednosti,a ne samo da ponavljate MASKA,SOCIJALNA DISTANCA I PRANJE RUKU DOK NAM NE PUKNE KOZA!!
  • Stop

    03.11.2020 20:19
    i pored ocitog manipulisanja brojevima ne bi li dokazali kako smo najbolji u lecenju obolelih od korone, grcka i eu nas i dalje drze na crvenoj listi.
  • @Mudrac

    03.11.2020 20:17
    Vikendom svaka zemlja belezi manje slucajeva, a virus ide u talasima. Dovoljno je postovati sadasnje mere (koje se ne postuju u ugostiteljskim objektima), nema potrebe za policijskim casom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.