Ubijen sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde

Vedran Repčić (41) sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića, ubijen je jutros u sačekuši u naselju Braće Jerković u Beogradu, kada je nepoznati napadač oko 10 časoa ispalio više hitaca u njega.
Lekari Hitne pomoći koje su pozvale komšije, po dolasku na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt muškarca.
 
Policija je odmah nakon pucnjave proglasila akciju "Vihor" u Beogradu u potrazi za napadačima.
 
Mediji prenose da je Repčić od ranije poznat policiji i da je bio osuđivan za ubistvo. On je i ranije bio na meti napadača, u novembru 2015. je teško ranjen iz vatrenog oružja.
  • Vule

    11.11.2020 18:23
    Nije baš tako...
    Ubijen je jer je kriminalac i osuđeni ubica, a slučajno mu je otac bio fudbaler, a ne obrnuto!
  • Đura

    11.11.2020 16:07
    Već se vide pozitivni rezultati borbe protiv mafije i novog ministra policije. Postali smo naprasno država bez kriminala i ubistava. Država kao iz bajke zahvaljujući novom sposobnom ministru policije.
  • cluffas

    11.11.2020 14:59
    mozda je umro od korone ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.