Kon: Nije razmatrano uvođenje policijskog časa, to bi izazvalo nezadovoljstvo

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje epidemije virusa korona Predrag Kon izjavio je danas da uvođenje policijskog časa nije bilo razmatrano na sednicama Kriznog štaba i dodao da bi ta mera izazvala ekonomsko i političko nezadovoljstvo.
Kon: Nije razmatrano uvođenje policijskog časa, to bi izazvalo nezadovoljstvo
Foto: FoNet

Kon je za televiziju Pink kazao da je o uvođenju policijskog časa čuo u izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića ali da Krizni štab ne razmatra tu meru iako bi dala rezultate, u vidu smanjenja broja novoinficiranih korona virusom.

On je naveo da treba razumeti da postoji ekonomski-politički deo problema povećanog broja novoinficiranih, ali da medicinski deo Kriznog štaba za sada insistira na poštovanju već donetih mera.

Kon je rekao da će učenici krenuti u škole u ponedeljak, ali da bi se tema prelaska na onlajn nastavu mogla naći na dnevnom redu neke od narednih sednica Kriznog štaba.

  • hahaaa

    15.11.2020 10:21
    Pa policijski cas bi im bio kraj, naravno da ga ne razmatraju, sad vise ni po cenu da se masovno umire na ulicama. A ne umire se, umire i tesko je bolestan tek po neko, i to ko ima udruzene hronicne bolesti, i taj treba da se pricuva, a ostali teraj u zivot po prirodni inficirani imunitet (koji ako "struka" kaze da nema, onda ne vidim kako ce ga biti od vakcine).
  • Poklopac

    15.11.2020 09:59
    Hoćete li sada lupati u šerpe da se uvede policijski čas?
  • Miki

    15.11.2020 08:49
    Koliko
    Zanima me koliko ljudi treba da umre od posledica kovida da bi tzv struka nadjačala tzv političare?
    Ovu bagru treba oterati dok nas još ima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija