Pacijent napao lekare i druge bolesnike na Infektivnoj klinici u Nišu

Zamenik direktora Infektivne klinike u Nišu dr Goran Mitrović potvrdio je za Tanjug da se danas dogodio incident u kojem je jedan od pacijenata napao lekare, medicinsko osoblje i druge pacijente koji su smešteni u toj ustanovi.
Pacijent napao lekare i druge bolesnike na Infektivnoj klinici u Nišu
Foto: Pixabay
Prema rečima Mitrovića, pacijent je upao u takozvani "psihoorganiski sindrom" i, koristeći šipku, nasrnuo na lekare i tehničare, a zatim ulazio u druge sobe u okviru odeljenja intenzivne nege.
 
Osoblje klinike je ubrzo uspelo da savlada i smiri pacijenta.
 
Mitrović kaže da srećom niko nije povređen i da je incident prijavljen upravi Infektivne klinike u Nišu i nadležnom tužilaštvu.
  • Nishlija

    17.11.2020 16:43
    Viroza
    Čirus u Nišu pravi dar mar. Udara na mozak pojedinih ljudi, koje je obuzela panika... Koronarni satire ljudsku psihu i moramo iz svega ovoga izaći bistre glave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.