Teško stanje patrijarha Irineja

Stanje patrijarha Irineja, koji se leči od korona virusa, pogoršano je.
Mediji su danas preneli da je patrijarh preminuo, ali su potom tu vest povukli. 
 
Lekarski konzilijum saopštio je ranije danas da se stanja patrijarha Irineja danas pogoršalo, kao posledica kovida-19.
 
Vučić: Patrijarh intubiran, u teškom je stanju
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je patrijarh Irinej u teškom stanju, ali da je živ i da je intubiran.
 
"Hvala Bogu živ je i bio je u boljem stanju pre tri, četiri sata. Sada je to stanje teško. Pre tačno 55 minuta je intubiran", rekao je Vučić novinarima ispred Palate Srbija.
 
On je dodao da se lekari bore za život patrijarha i da je načelnik Infektivne klinike Goran Stevanović u crvenoj zoni i da lekari čine sve.
 
Patrijarh Irinej primljen je 4. novembra u Vojnu kovid bolnicu "Karaburma", nakon što je tokom redovnog testiranja potvrđeno postojanje korona virusa.
 
On je 1. novembra prisustvovao sahrani mitropolita Amfilohija u kripti Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici, ali je procena da je zaražen ranije, jer je u krugu njegovih najbližih saradnika i pre te sahrane  registrovan slučaj zaraze.
  • Spremačica Julka

    19.11.2020 23:49
    za iguman-a
    Pa u fašizmu je uvek bilo tako, pop je imao veći značaj od "običnog radnika" tj. poštenog čoveka.
  • iguman

    19.11.2020 20:19
    Biti
    pop je zanat kao i svaki drugi. Zasto je ovaj zantlija vazniji od neko molera, zidara i drugih casnijih zanimanja.
  • nena

    19.11.2020 19:44
    grozno
    Kakav smo mi narod? Sa ovim komentarima smo dotakli dno dna. Patrijarhu zelim brz oporavak kao i svim ljudima obolelim od korone.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.