Otkazana konferencija za novinare Kriznog štaba

Konferencija za štampu Kriznog štaba koja je bila planirana za danas u 15 časova otkazana je, prenose mediji.
Kako se navodi, umesto konferencije, Krizni štab će objaviti saopštenje.
 
Konferencija je bila zakazana za 15 sati, nakon što je jutros održan sastanak Kriznog štaba.
 
"Medicinski deo Kriznog štaba je ostao da veća još. Konačna odluka će biti saopštena u 15 časova", poručila je tada premijerka Ana Brnabić.
 
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je jutros da na današnjoj sednici Kriznog štaba nije bilo reči o uvođenju policijskog časa, ali da je preporuka da se prekinu kontakti građana jer je to jedina solucija.
 
On je naveo da su članovi Kriznog štaba posle sednice rekli da im treba tri do četiri sata da predložene mere stave na papir kako bi mogli da ih obrazlože, kao i da ih razmotre sa pravnim stručnjacima da se vidi šta je moguće.
  • Ozvalavljen

    21.11.2020 20:12
    @Privatnik
    Privatnik koji jede SNS sendvice sa Matijevic podrigusom? Zanimljivo! Nisam znao da Vucic sada i po privatnom sektroru deli sendvice sa uzeglim majonezom da botuju ovde po 021.
  • Anja

    21.11.2020 07:33
    Korona
    Hitno da se iznesu nive mere i to najrigoroznije, vec kada je stanje tako alarmantno!!! Cijim se umovima, zivotima igrate?!!! SRAMOTA!!!
  • Pacijent

    21.11.2020 07:06
    Covid-xxx
    Imala covid???. Boli me sve a bila laksi slučaj. U julu dobila. Strašno šta rade. Ceo Novi Sad strpali na Naselje-Covid centar. Sada se upisujete na neki spisak. Svi. Oni koji dodju na kontrolu, bolesni... piše li neko da je pacijent umro pre neki dan. Bila sa detetom da se testira. Sreća dobili broj kojo bi stigao na red posle 10 sati čekanja...
    Kolaps. Ako ste mislili da je zdravstvo puklu u LETNJEM talasu... sada ga više nema!! A KŠ.. krizira!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija