AMSS: Oprez zbog slabog snega u višim krajevima

U većem delu zemlje je oblačno, kiša trenutno pada na području Kragujevca, Velikog Gradišta, Kraljeva, Kruševca i u zapadnim krajevima, dok slab sneg ove večeri provejava na Crnom Vrhu, Kopaoniku, višim predelima Sjenice, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
AMSS: Oprez zbog slabog snega u višim krajevima
Foto: Pixabay
Neopovoljni uslovi za vožnju zahtevaju od vozača punu opreznost za volanom, jer lako može doći do proklizavanja vozila i stvaranja saobraćajnih nezgoda. Treba držati veće odstojanje od vozila ispred vašeg i nikako ne ulaziti u rizična preticanja, kaže se u saopštenju.
 
AMSS navodi da su trenutno svi putevi ka zimskim turističkim centrima su prohodni, a vozače podseća na obaveznu upotrebu zimske opreme, ali i na posedovanje lanaca ukoliko krenu ka višim planinskim predelima.
 
Veći oprez se savetuje i na putevima duž stenskih useka i klisura, jer usled čestih temperaturnih razlika, dolazi i do česte pojave odrona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.