VIDEO: Vučić pre 11 godina kritikovao Tadića jer govori na sahrani patrijarha, sada radi to isto

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriće na sahrani patrijarha Irineja, iako je sam Vučić 11 godina ranije kritikovao takav potez tadašnjeg predsednika Borisa Tadića, koji je govorio na sahrani patrijarha Pavla.
VIDEO: Vučić pre 11 godina kritikovao Tadića jer govori na sahrani patrijarha, sada radi to isto
Foto: 021.rs
Na taj događaj podsetila je Stranka slobode i pravde, objavivši video Vučića na Tviteru.
 
"Nije bilo mesto Borisu Tadiću da traži direktan prenos, pa da on učestvuje u iznošenju kovčega, to rade srpske vladike. Nije mu bilo mesto na sednici Sinoda, nije mu bilo mesto ni da govori posle vaseljenskog patrijarha. On je trebalo tu da bude, to mu ne sporim, to je njegova obaveza bila, ali ne da drži govor, kao što mu nije bilo mesto ni da drži govor u Sinodu", rekao je Vučić 2009. godine, gostujući na televiziji B92.
 
 
Kako je potvrđeno danas, osim Vučića, na sahrani će govoriti mitropolit Hrizostom, srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i otac Petar Lukić, starešina beogradske Saborne crkve.
  • Mučenik

    23.11.2020 08:55
    OPROŠTAJ JE LJUDSKA VRLINA!
    Aktuelni predsednik Srbije ΛV 2009. godine žučno je kritikovao tadašnjeg predsednika Borisa Tadića koji je govorio na sahrani patrijarha Pavla. Juče i on je održao govor na sahrani patrijarha Irineja. Promenila se vremena i razum međuvremenu, nadjačala je griža savesti kod sazrelog čoveka, međuvremenu od radikala preleteo je u napredne radikale. Niti je tada bilo potrebno da se kritikuje Tadić, niti sada ukoliko ima zlonamernika da kritikuju postupak ΛV.
  • B

    22.11.2020 19:48
    bumbar
    s da li jr mesto da Dodik prozborl
  • Što te biju ovi dobr

    22.11.2020 16:47
    Naslov
    Ovaj slaže i kada zeva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.