Uhapšena dvojica zbog ubistva u Belvilu, Vulin tvrdi da se policija približava "Vučićevom cilju"

Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada uhapsila je I. N. (39) rođenog u Nikšiću, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B. K. (37) rođenog u Beogradu, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, dok se za još jednim licem intenzivno traga.
Uhapšena dvojica zbog ubistva u Belvilu, Vulin tvrdi da se policija približava "Vučićevom cilju"
Foto: 021.rs

Uhapšena lica se sumnjiče da su kao saizvršioci učestovali u izvršenju  krivičnog dela teško ubistvo koje se dogodilo dana 12.11.2020. godine u naselju Belvil, kada je ubijen Bojan Mirković (34). 

Prikupljenim materijalnim dokazima je utvrđena uloga svakog od uhapšenih lica.

Njima je određena mera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 časova nakon čega će biti uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na dalju nadležnost i postupanje.  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja.  

"U naselju Belvil 12. novembra ubijen je Bojan Mirković. Ovo mafijaško ubistvo uznemirilo je sve građane naše prestonice. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, danas su se veoma približili konačnom rasvetljavanju i ovog ubistva. Aleksandar Vučić je objavio rat mafiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi njegovi pripadnici ga ozbiljno i uporno vode. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na ovako uspešnom radu", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

  • Армаггедон

    22.11.2020 21:52
    Ја сам бот и једем пасуљ клот!,ко се препозна,да на њега сам мислио.
  • Pera

    22.11.2020 21:32
    A sa najblizima?
    Kada sa njima krece obracun razni veselinovici,braca najbliza i ostali navijaci???
  • neo

    22.11.2020 20:49
    @Армаггедон što implicira da nije objavljen rat ovo ubistvo bi ostalo nerešeno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.