Episkop kruševački David u bolnici zbog korone

Episkop kruševački David hospitalizovan je sinoć u bolnici "Dragiša Mišović" zbog virusa korona.
Ovaj episkop je u nedelju služio liturgiju i opelo na sahrani patrijarhu Irineju. Kako je RTS-u potvrđeno, episkop David je posle sahrane patrijarha testiran i nalaz je bio pozitivan. 
 
Nema upalu pluća, a zbog kašlja je smešten u KBC "Dragiša Mišović".
 
I u aprilu se sumnjalo da je episkop David oboleo od virusa korona, međutim na testiranju je bio negativan.
 
Podsetimo, pet sveštenih lica SPC obolelih od virusa korona preminulo je u proteklom periodu. Među preminulima su episkop valjevski Milutin, mitropolit Amfilohije, raščinjeni vladika Artemije, monahinja Nina i patrijarh srpski Irinej.
  • Nemanja

    24.11.2020 18:44
    @Teodora

    Evo ja ne znam da li je moguće da su takvi poput tebe toliko glupavi da mislite da će vam svaka laž proći, pa za Uskrs su crkve bile pune.
  • Nisam robot

    23.11.2020 22:29
    Na stranu sve, ovi ili oni argumenti, uopste necu u to da ulazim. Vladika David je divan, skroman, istinski duhovan covek, dostojan zvanja koje nosi. Od srca mu zelim brzo ozdravljenje!
  • iguman

    23.11.2020 19:46
    Popovi postaju deficitaran kadar. Moga bi megatrend da prosiri svoju edukaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija