Goranu Vesiću zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju

Delegacija Beograda na čelu sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem zaustavljena je danas oko 9:30 časova na administrativnom prelazu Jarinje od strane kosovske policije.
Goranu Vesiću zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju
Foto: 021.rs
Kosovska policija koja se nalazi na administrativnom prelazu pojačana sa dva džipa naoružanih policajaca ne dozvoljava Vesiću da uđe na teritoriju KiM.
 
Kosovski policajci koji se nalaze na administrativnom prelazu tvrde da su odluku o zabrani ulaska Vesića na KiM dobili iz Prištine i da je obrazložena time da njegov dolazak na KiM "predstavlja opasnost po bezbednost Kosova".
 
Ostali članovi delegacije nastavljaju posetu Mitrovici.
  • Mastodont

    23.11.2020 15:31
    @Li-man

    Pa to što nije hteo 99-e da gine za budale mu je jedina svetla tačka u biografiji.
  • Li-man

    23.11.2020 13:35
    Dezerter...
    Goran Vesić je osuđen u na 2 godine robije zbog dezerterstva 1999. god, u Vojnom sudu okruga Užice.
    I takav "čovek"dogura do vrha vlasti u istoj državi.
    Koja smo mi komedija od države.
  • Zele

    23.11.2020 12:09
    To je isto onaj koji je 1999 kao dezerter odbio da ude na kosovo.Tada se nije gurao da ode tamo nego je bezao i skrivao se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.