Nove mere stupile na snagu: Kraće radno vreme kafića, tržnih centara, bioskopa...

Od danas, 24. novembra pa u narednih 10 dana, na snazi će biti nove mere Vlade Srbije, donete radi sprečavanja širenja virusa korona.
Nove mere stupile na snagu: Kraće radno vreme kafića, tržnih centara, bioskopa...
Foto: 021.rs
Tako će do 3. decembra radno vreme ugostiteljskih objekata - restorana, kafića, barova, klubova, kao i tržnih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture, te priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, biti ograničeno do 18 časova.
 
Prodavnice i drugi maloprodajni trgovinski objekti radiće do 21 čas.
 
Apoteke, benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljski i drugi objekti koji vrše dostavu hrane, mogu da rade bez ograničenja.
 
Nove mere u Novom Sadu
 
Gradski štab za vanredne situacije doneo je juče nove mere koje od danas važe na teritoriji Novog Sada. 
 
Prodavnice u Novom Sadu će u narednom periodu raditi do 21 čas, dok će tržni centri, ugostiteljski objekti, kao i pozorišta i bioskopi svoja vrata zatvoriti do 18 časova. 
 
Takođe, u autobusima GSP-a popunjenost će moći da bude 50 odsto, putnici su obavezni da nose maske, dok će se broj polazaka vozila u špicu povećati. 
Svečanosti, sportske i druge manifestacije su zabranjene.
 
Opširnije o novim merama OVDE.
  • @Stefan

    24.11.2020 16:42
    Pa ako se duplo skrati vreme rada necega, duplira se broj ljudi unutra u svakom momentu skracenog vremena rada. Sto pitas?
  • Nikola

    24.11.2020 13:06
    Ovi silni minusi botova SDemokratskeS govore u prilog poštovanja demokratskig mišljenja običnog plebsa koji nije zaposlen u državnim firmama.
  • Radnik

    24.11.2020 12:42
    @Jgsp
    250 vozila na ulicama, po vazecoj naredbi treba obezbediti 250 redara u dve smene koji ce kontrolisati broj putnika. Odakle?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija