Odobrene duple funkcije za sedam poslanika, bez rasprave i bez više informacija

Skupštinski administrativni odbor dozvolio je da sedmoro poslanika obavlja i drugu javnu funkciju, bez rasprave i bez obaveštenja javnosti na koju funkciju prelazi njih petoro.
Predsednik Odbora Aleksandar Martinović pred glasanje rekao je samo za poslanika Arpada Fremonda da mu se odobrava funkcija odbornika u Bačkoj Topoli, a Ninoslav Erić biće predsednik Skupštine opštine Ćuprija.
 
Poslanicima Aci Petroviću, Jeleni Žarić Kovačević, Borisu Bursaću, Ani Pešić i Žarku Mićinu odobrena je druga javna funkcija, bez navođenja o kojoj funkciji je reč.
 
Administrativni odbor doneo je odluku i da šefovi poslaničkih grupa sede u prvom redu u velikoj sali, a odobreno je i zapošljavanje određenog broja stručnih konsultanata u poslaničkim grupama, ali nije navedeno koliko će ljudi Skupština zaposliti.
 
Na sednici su konstatovane ostavke Marije Leković, Aleksandra Šapića i Aleksandre Čamagić.
  • milicica

    24.11.2020 23:13
    Ne sedi u skupstini poslanik
    Vec bagra
  • Dete rock'n rola

    24.11.2020 18:41
    Pa moraju kad su im plate mizerne.
  • Smrdijestina

    24.11.2020 18:20
    Kakva svetCka sprdacina od drzave!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.