VIDEO: Konferencija Kriznog štaba o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Na konferenciji Kriznog štaba o epidemiološkoj situaciji u Srbiji saopštavaju se najnoviji podaci o broju obolelih, a govore doktor Predrag Kon i direktorka KCV Edita Stokić.
Podsetimo, ove konferencije nedavno su ponovo počele povremeno da se održavaju, nakon pogoršanja epidemiološke situacije u Srbiji.
 
  • Vocko

    27.11.2020 16:16
    DOKTORE, RADI SVOJ POSAO
    Sve ste vi to zakuvali i sprovodili plan koji još nije završen. Odgovornost je na izabranim predstavnicima, zato i dobijaju novac poreskih obveznika i kako nam vraćaju? Kaznama za nepoštovanje njihove nesposobnosti.
    Kakvi K. štapovi, to samo batina.
    A neki su se osvrnuli i na brzinu kojom će vakcina stići do nas "Ljudi ne žele da se vakcinišu iz prostog razloga - vakcina nije bezbedna. Ako znamo da je prosečno vreme ispitivanja vakcine 10-13 godina, a ovi nam nude vakcinu za manje od godinu dana, onda se postavlja logično pitanje kako ste stigli da je testirate na svakom i koje su nuspojave".

    Većinom odgovori su bili - ne, nikada, ni po koju cenu, nema te sile i drugi.

    S druge strane bilo je i onih koji misle da će vakcinisanje biti uslov za sve: "Ako nisi vakcinisan, ne možeš da radiš u firmi, ne možeš da putuješ, ne možeš u hotel, dete ne može u školu i mnogo još toga. Polako, videćemo uskoro".

    Jedan od sličnih komentara jeste da će vakcinacija biti uslov za ulazak u zemlju na granicama a ne samo ako putujete avionom.

    "To je valjda svima jasno. Niko vas neće na silu naterati da primite vakcinu, ali ako želite da uđete na teritoriju zemlje koja to zahteva, nemate pravo da se bunite.
  • Zvoncica!

    27.11.2020 16:08
    O Isuse!
    Samo po adinamici kriznog staba je sve jasno!
  • majka

    27.11.2020 16:03
    Sve znamo a njima ne verujemo. Zdravstveni sistem pukao . Sve objasnio čestiti Dr Panić. Covid ambulantna na Novom naselju u kolapsu.. Medicinsko osoblje desetkovano , ovo što rade čine to u nemogućim uslovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija