Traži se 641 zdravstveni radnik za kovid bolnicu u Kruševcu

Klinički centar u Nišu je objavio oglas za zapošljavanje 641 zdravstvenog radnika u kovid bolnici koja se gradi u Kruševcu.
Traži se 641 zdravstveni radnik za kovid bolnicu u Kruševcu
Foto: Pixabay
Na sajtu te zdravstvene ustanove navedeno je da će na neodređeno vreme, s punim radnim vremenom, posao dobiti 129 doktora medicine, osam diplomiranih farmaceuta i 504 medicinske sestre.
 
Posao će dobiti anesteziolozi, specijalisti pneumofiziologije, kardiologije, endokrinologije, nefrologije, hematologije, interne medicine, infektologije, ginekologije i akušerstva, opšte hirurgije, urologije, urgentne medicine, otorinolaringologije, neurologije, transfuziologije, radiologije, fizikalne medicine i epidemiologije.
 
Oglas je raspisan i zbog zapošljavanja osmoro diplomiranih farmaceuta za farmaceutsku delatnost i farmaceuta medicinskih biohemičara za laboratorijsku dijagnostiku. Pored 349 medicinskih sestara i tehničara opšteg smera, planirano je zapošljavanje i 15 radioloških tehničara, 30 laboratorijskih tehničara, dvoje nutricionista i troje farmaceutskih tehničara.
 
Zainteresovani imaju rok od osam dana da se prijave na konkurs, a o njihovom zapošljavanju odlučivaće komisija koju će formirati niški Klinički centar, s tim što će konačnu odluku o prijemu doneti v.d. direktora te ustanove Zoran Perišić. Svi novoprimljeni zdravstveni radnici imaće šestomesečni probni rad. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Nišu da će bolnica u Kruševcu biti završena za 17 ili 18 dana.
  • Pawlle

    28.11.2020 22:25
    Probajte u Nemackoj ,ch,s,n,.....tamo ste ih.oterali
  • Jasna

    28.11.2020 21:24
    Ima kadra
    Ima puno doktora koji su specijaliyirali volonterski i sada se mogu zaposliti.
    Sestara ima na birou koliko god zelite.
  • boki2

    28.11.2020 20:40
    u Kruševcu toliko koliko onda treba u BG i NS par hiljada ko će to platiti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.