VIDEO: Brnabić o povlačenju ambasadora Srbije i Crne Gore

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za danas sastanak za premijerkom Anom Brnabić i ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem, na kojem je razgovarao o spoljnopolitičkim prilikama, odnosima u regionu, s posebnim akcentom na poslednja dešavanja sa Crnom Gorom.
VIDEO: Brnabić o povlačenju ambasadora Srbije i Crne Gore
Foto: 021
Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović juče je proglašen za personu non grata i od njega je zatraženo da napusti Crnu Goru. Nekoliko sati kasnije, stigla je i prva reakcija iz Srbije, pa je naša zemlja uvela recipročne mere.
 
Prema diplomatskoj noti koju je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije uputilo crnogorskom Ministarstvu spoljnih poslova, ambasador Crne Gore u Beogradu Tarzan Milošević, proglašen je takođe personom non grata.
 
Najavljeno je da će se nakon sastanka javnosti obratiti predsednica Vlade Ana Brnabić.
 
U nastavku možete uživo pratiti izjave za medije nakon sastanka:
 
  • Budjava Republika

    29.11.2020 19:02
    Koliko planirate da perete mozak ovom glupavom, naivnom i retardiranom narodu sa ovim dogovorenim i isplaniranim diplomatskim "ratom" sa Crnom Gorom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija