Tiodorović: Zbog Crnog petka nas čeka teška nedelja

Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je da će epidemiološka situacija u Srbiji ove nedelje biti vrlo teška, jer će gužve koje su se dogodile na Crni petak i na drugim okupljanjima za pet do sedam dana sigurno dati rezultat kroz broj pozitivnih i obolelih.
Tiodorović je za "Blic" rekao da tek posle 10. decembra možemo očekivati polako zaravnjenje krive, ali na visokom nivou, a pad broja obolelih tek krajem decembra.
 
Tiodorović je istakao da to znači da bi svako od nas trebalo da se ponaša odgovorno, od pojedinca do svih institucija.
  • Jogi Letač

    30.11.2020 13:34
    A onu sahranu od prošle nedelje više ne spominjemo? To nam upravo stiže.
  • A

    30.11.2020 11:01
    Tiidorovicu ti si trebao pre crnog petka to da kazes to ti je posao da utices,a ne sad da peres ruke kao nije dobro sto ce pre 3 dana biti crni petak
  • Draža

    30.11.2020 10:34
    Ehh
    Bar da nam je to jedini crni petak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.