Pucao na automobile u Beogradu; Vulin kaže: U pitanju usamljena budala, ali šta da radimo

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je danas da nije njegov posao da rešava ubistva, niti je to bio posao ijednog ministra policije, već da policajcima omogući da rade i da ih opremi.
Pucao na automobile u Beogradu; Vulin kaže: U pitanju usamljena budala, ali šta da radimo
Foto: 021.rs
"Nema većeg motiva i časti da budete u ministarstvu odbrane i unutrašnjih poslova, da vam zemlja pruži u ruke svoju bezbednost", rekao je Vulin za TV Prva.
 
Policija je sinoć u Beogradu uhapsila J.N. za koga se sumnja da je oko 19:30 časova na Paliluli, u ulici Bore Vukumirovića, iz automobila marke "reno laguna" ispalio više projektila u pravcu parkiranog vozila marke "mercedes", a zatim, oko 21 čas, u Mirijevu, u ulici Matice srpske, ponovo ispalio više projektila u vazduh. Kod osumnjičenog je pronađen pištolj. Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
 
U vezi sa ovim slučajem ministar Vulin je rekao da je u ponedeljak uveče "jedna budala" išla i pucala po automobilima.
 
"Usamljena budala, ali šta da radimo", rekao je on.
  • /

    01.12.2020 14:24
    /
    ovde je najmanji problem recnik
  • Nenad

    01.12.2020 12:23
    Radovanovic
    Ostavka Julovca.
  • Djura

    01.12.2020 12:19
    Tako je ministre ti si tu kao i stala tvoja ekipa da se opremi policija i uzme jos koja para!!! Samo zato se i borite za pozicije!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija