Preminuo glumac Tihomir Tika Arsić

Glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je danas u 63. godini nakon teške bolesti.
Tihomir Arsić bio je pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ostvarenjima "Veliki transport", "Igmanski marš", "Pejzaži u magli", "Dečko koji obećava" i drugim, dok ga je televizijska publika nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj seriji "Ubice mog oca".
 
Od 1984. godine bio je stalni član Narodnog pozorišta.
 
Rođen je 21. jula 1957. godine u Zemunu. 
 
Poslednjih meseci vodio je tešku bitku sa kancerom. U jednom intervjuu u septembru rekao je, uprkos teškoj bolesti, da je veliki borac i da se nada da će uskoro moći da se vrati na daske koje život znače.
 
"Mnogo mi nedostaje gluma pogotovo sad kad shvatim da nemam mnogo vremena. Očekujem krajem meseca da se možda vratim u svoje matično Narodno pozorište i ponovo odigram predstavu, ukoliko sve bude kako treba", govorio je tada Arsić.
  • NS Gari

    07.12.2020 20:51
    Teška vremena
    Odlaze najbolji...
    Učestalo je...
    Teško je...
    Nema radosti...
    Ostade tuga...
  • filmofil

    07.12.2020 19:37
    Rip.
  • V5

    07.12.2020 19:13
    Prerano je otišao
    Ova godina će biti upamćena kao Prokleta godina. Ostadosmo bez tolikih dragih ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija