Identifikovan muškarac osumnjičen da je izgrebao automobil epidemiologu Tiodoroviću

Policija je danas identifikovala 46-godišnjeg muškarca za kog se sumnja da je u ponedeljak u Nišu izgrebao automobil epidemiologu i članu Kriznog štaba Branislavu Tiodoroviću.
Sa osumnjičenim je obavljen informativni razgovor, a o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, prenela je RTS.
 
Tiodoroviću je u ponedeljak izgreban automobil dok je bio na sastanku u Gradskoj kući u Nišu.
 
Još nije poznat motiv ovog dela.
  • Milovan t.

    09.12.2020 18:40
    Milovan t.
    A koliko građana trenutno gladuje i grca u dugovima zbog mera koje dotični propoveda. Verujem dasu omladinci SNS-a ovo uradili a i nevidim dabi ovo bila neka vest. Šta poseješ to i žanješ.
  • MIlan

    09.12.2020 13:08
    Zanimljiv je veliki broj minusa na postojece komentare (i situaciju u Srbiji) ali nijedan komentar koji bi na neki nacin hvalio ovu vest (i situaciju u Srbiji).
  • xx

    09.12.2020 11:20
    Meni je i dalje najjace kad su Japancu nasli bajs koji su mu ukrali u roku od 24 sata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija