Momirović nakon bure stopirao spornu izradu logoa od pet miliona dinara

Javna nabavka izrade logoa "Puteva Srbije" deo je plana iz 2019. godine, i ona, a i još neke su stopirane, a novac je preusmeren na infrastrukturne projekte, objavio je na svom Tviter nalogu ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.
Mediji su objavili da su "Putevi Srbije", kao javno preduzeće, naručili javnu nabavku izrade logoa za preduzeće u iznosu od pet miliona dinara, a na Tviteru se pojavila i tabela po kojoj se vidi da je datum usvajanja planova nabavki 30. oktobar 2020. godine.
 
"Razočaran sam što pojedini novinari ne proveravaju činjenice, već šire laži", napisao je Momirović na Tviteru.
 
Udruženje radnika na internetu se ponudilo da ponudi više dizajnerskih rešenja za logo javnog preduzeća, a da se planirani novac uplati za lečenje bolesne dece. 
 
"Naišli smo na ovaj podatak u javno dostupnom dokumentu na sajtu JP Putevi pod rednim brojem 172,  kao javnu nabavku za četvrti kvartal 2020. godine, ali nismo pronašli informaciju da li je postupak sproveden i nabavka okončana", navodi se u saopštenju uruženja.
  • brka

    11.12.2020 18:09
    nisu putevi jedina firma koja redizajnira logo ima ih jos da li je u pitanju direktiva ili osavremenjavanje preduzeca cije poslovanje promenom loga nece napraviti nikakvu vecu finansijsku dobit nego samo manjak jer ce da menja brosure, ambleme, pecate.... cemu????
  • Moonbeam

    11.12.2020 14:37
    848
    Reci cu samo: 848 na 3030.
  • Bane M.

    11.12.2020 13:25
    Kome pričaš
    "Razočaran sam što pojedini novinari ne proveravaju činjenice, već šire laži"
    Mnogi od vas, šta mnogi, nijedan od vas ne bi ušao u vlast da prethodno i sada ne širi laži!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.