Džej Ramadanovski sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.
Njega su na poslednji počinak ispratili članovi najuže porodice, kolege i prijatelji, uz zvuke 50 violina i pesmu "Nedelja", po kojoj će biti upamćen, prenose beogradski mediji.
 
Ramadanovski je rođen 29. maja 1964. godine u Beogradu. Karijeru je započeo 1987. godine. Izdao je 13 muzičkih albuma, u periodu od 1988. do 2003. godine, a nakon toga je snimao samo singlove.
 
Preminuo je 6. decembra u Beogradu, u 56. godini, zbog srčanog zastoja.
  • Goran

    12.12.2020 12:26
    Za ne verovati.
  • Aleja

    12.12.2020 08:22
    Bliži se dan kada će realno zaslužni građani svojim dostignućima, radom i obrazovanjem u nauci, umetnostii ili kniževnosti, za života insistirati da NE budu sahranjeni u aleji.
  • Dr

    12.12.2020 07:40
    Kakvu vlast imamo , ko ne razume

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".