VIDEO: Policijska akcija u Novom Pazaru, u jednom restoranu više od 120 gostiju

Pripadnici novopazarske policije i žandarmerije, u saradnji sa komunalnom inspekcijom, uhapsili su dve osobe iz jednog ugostiteljskog objekta zbog posedovanja oružja i nepoštovanja epidemioloških mera.
Kako saznaje televizija A1, policija je sinoć oko 21h kontrolisala ugostiteljske objekte koji ne poštuju uredbu Vlade, gde je u jednom zatečeno 120 gostiju, a kod dve osobe pronađen je pištolj sa dva okvira i 30 komada municije.
 
Ovo je već druga velika akcija policije u sprečavanju kršenja epidemioloških mera u ovom mestu. 
 
 
Iz policije najavljuju da će i u narednom periodu biti još provera ugostiteljskih objekata, kako bi se sprečilo širenje korona virusa.
  • Dragan

    19.12.2020 17:51
    Neverovatno!!!! Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Žandarmerije i danas su u istom ugostiteljskom objektu kao sinoć u Novom Pazaru zatekli više osoba (70) nego što je dozvoljeno
  • More mr'

    19.12.2020 17:04
    Razumem da ljudima fali provoda pa da kukaju, ali da im je toliko strašno što par meseci ne mogu da izlaze, pa još to porede s okupacijom i sa logorima, to mi je stvarno poremećeno. I ne samo to, nego svoje sugrađane koji ih zasluženo prijavljuju nazivaju drukarama i nešto kao prete? Evo ja da vam kažem, vi što pravite žurke po stanovima usred svega ovoga ste ti koji treba posle da živite sa svojim komšijama, a ko kod mene u zgradi bude to radio, ima da mu pretvorim život u pakao.
  • Istorija

    19.12.2020 15:43
    Vi ste mene pogrešno shvatili. Ja nisam teoretičar zavere, niti antikoronaš, antivakser, antimasker i 5G Gejts ludak.
    Meni je samo muka od lokalnih drukara i ovih što javljaju lokacije i vreme okupljališta. Ajd sad dalje kritike, ali bez da sam teoretičar zavere? Smislite nešto bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.