Asocijacija medija: Novinari i svi medijski radnici da budu prioritet za vakcinaciju protiv virusa korona

Asocijacija medija (ASMEDI) pokrenula je inicijativu da svi medijski radnici u Srbiji budu u prioritetnoj grupi za vakcinaciju protiv virusa Covid-19.
Asocijacija medija: Novinari i svi medijski radnici da budu prioritet za vakcinaciju protiv virusa korona
Foto: Pixabay
Uvažavajući ustanovljeni redosled prioriteta, Asocijacija medija smatra da bi i poslanike medijske profesije trebalo vakcinisati dinamikom u skladu sa velikim opasnostima i rizicima, kojima su, od početka pandemije, svakodnevno izloženi radeći posao u javnom interesu, navodi se u saopštenju Asocijacije.
 
Asocijacija zaključuje da medijski radnici pripadaju visokorizičnoj grupi, i to dokazuju velikim brojem obolelih među njima, pre svih, onih koji rade na terenu.
 
"Nije neophodno podsećati koliko je važno brzo, tačno i sveobuhvatno informisanje javnosti, pogotovo u vanrednim i kriznim situacijama za čitavo društvo", zaključuje ova organizacija.
 
Tim povodom, Asocijacija medija uputila je zvaničan zahtev Ani Brnabić, predsednici Vlade Republike Srbije, da ga po hitnom postupku razmotri i donese oduku.
  • Zahe Bant

    23.12.2020 20:36
    Čemu
    Pa većina je u izolaciji. Sede u kancelarijama i dobijaju saopštenja od vlasti!
  • Ma

    23.12.2020 17:24
    Ma
    Ma daliste svi zajedno normalni...vakcina nemaaa!!!
  • Dragan

    23.12.2020 16:48
    Ah
    Sutra asocijacija cvećara,preko sutra asocijacija trgovaca,u ponedeljakbasocijacija ljubitelja krokodila,pa asocijacija piljara.Vaši vlasnici imaju dovoljno para da kupe vakcine.Ni kapi vama.Eno vam Mitrović .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.