Razbojnici u Beogradu ukrali kofer sa 3,6 miliona dinara, ali neće moći da ih potroše

Dvojica razbojnika sinoć su ispred jednog marketa na Čukarici u Beogradu presreli radnike obezbeđenja koji su prevozili novac i oteli kofer u kome se nalazilo 3,6 miliona dinara.
Razbojnici u Beogradu ukrali kofer sa 3,6 miliona dinara, ali neće moći da ih potroše
Foto: 021
Uhapšen je Dragan P. (42), dok se intenzivno traga za drugim počiniocem Mladenom S. (36).
 
Ukradene novčanice su neupotrebljive jer su prilikom pljačke isprskane bojom. Naime, bile su u sigurnosnom koferu koji kada se naglo otvori, isprska novac.
 
Zbog čestih napada na radnike obezbeđenja, novac se sve češće nalazi u koferima koji onemogućavaju pljačkaše da posle razbojništva plen troše. Posle otimanja novca aktivira se alarm i signalima u unutrašnjost kofera ili torbe ispušta se boja koja farba novčanice.
  • ЂУКА

    29.12.2020 14:08
    Олош 2
    Бандераш, ако већ причаш о писмености онда прегледај оно што напишеш пре него ли објавиш. Имаш три грешке најмање. СпорЦки поздрав.
  • BranislavNS

    29.12.2020 13:35
    Kofer
    Ti koferi nisu tajna ... I nije bitno kako ćeš da ga otvoriš,kada može i putem daljinskog upravljača da se pusti farba.Odlična stvar za sprečavanje pljački
  • Vojin Vučinić

    29.12.2020 11:44
    nije sigurno
    Ko kaže da su razbojnici pokušali da ga otvore. Možda znaju za taj sistem, pa će ga otvarati na drugi način.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija