ANKETA: Da li biste služili vojni rok?

Tema obaveznog služenja vojnog roka u Srbiji bude pokrenuta barem jednom godišnjem. Sada nas je dočekala na početku 2021. godine.
ANKETA: Da li biste služili vojni rok?
Foto: 021.rs
Ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je da on lično podržava vraćanje vojnog roka, ali da o tome nikakva odluka nije doneta. Kako je naveo, namera države je da se o tome raspravlja zrelo i ozbiljno u stručnim krugovima i da građani daju svoje mišljenje.
 
Pred vama je prva prilika da date svoje mišljenje. U anketi glasajte da li biste služili vojni rok, a u komentarima možete da obrazložite svoj stav.
 
 

Komentari 136

  • Grom

    30.04.2021 01:34
    Samo kad poludim
    Samo kad poludim,ali i tad me ne bi primili :)))))
  • Plavušan

    13.03.2021 11:33
    NE
    Nikada
  • Aleksa

    12.02.2021 10:53
    NIKAD
    Jel mi ova drzava daje dobar posao? dobar zivot? dobro skolovanje? NE! Necu da dajem svoj zivot za drzavu kriminalaca koja mi nista nevraca u uzvrat. Neka uvedu placenu vojsku pa neka ide ko hoce da ide

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija