Susnežica i kiša u ravnici, deblji snežni pokrivač danas na planinama

U planinskim predelima danas se očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara, dok će u ostalim krajevima zemlje biti oblačno vreme sa kišom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod.
Susnežica i kiša u ravnici, deblji snežni pokrivač danas na planinama
Foto: Pixabay
U toku noći kratkotrajna susnežica i sneg mogući su i u nižim predelima, a više padavina se očekuje na jugozapadu, jugu i istoku Srbije.
 
Duvaće slab, severni i severoistočni vetar. Najniža temperatura od jedan do četiri, najviša od četiri na severu do 10 stepeni na jugoistoku.
 
Očekivanje biometeorološke prilike mogu itazvati tegobe kod osoba sa povišenim krvnim pritiskom i respiratornim oboljenjima.
 
Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu bolova u mišićima, glavobolje i smanjene radne sposobnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija