Čedomir Jovanović ponovo u bolnici, čeka se rezultat na koronu

Lider LDP Čedomir Jovanović potvrdio je za Tanjug da je danas popodne hospitalizovan u KBC "Dragiša Mišović", zbog bolova u grudnom košu i stomaku.
Jovanović je smešten na odeljenje hirurgije, svestan je i u stabilnom stanju.
 
Njegova supruga Jelena Jovanović precizira za Tanjug da je on posle pregleda u kovid ambulanti zbog pogoršane zdravstvene situacije upućen u "Mišović", gde su mu tokom popodneva urađene detaljne analize pluća, srca, i abdomena, kako bi se utvrdio uzrok pogoršanja zdrvatsvenog stanja i odredili adekvatna terapija i lečenje.
 
Urađen je i prvi snimak, prema kome nema upalu pluća, a čekaju se rezultati testiranja na covid 19. Nije bilo potrebe da se "priključuje" na kiseonik.
 
Jovanović je u julu 2020. bio pozitivan na koronu i tada je imao tešku upalu pluća, zbog čega je bio na Infektivnoj klinici.
  • Sloba

    09.01.2021 07:54
    Remisija bolesti
    Samo oni koji su prelezali ovaj otrov znaju kroz kakve oscilacije u post oporavku prolaze. Ovo je remisija njegove bolesti koja je blazeg oblika i proci ce kroz nekokiko nedelja. Pitam se da li bi obicnog gradjanina isto tako hospitalizovali..
  • Александар

    09.01.2021 07:46
    Ми, мали људи
    Отац, 80 година, и ја, 50 година, обостране упале плућа, и супруга у првом триместру трудноће крвари од кашља, послати кући из Респираторног центра са препорукама и рецептима које наравно треба масно платити, а политичари, певаљке, ријалити звезде, "заслужни" грађани... чим се накашљу или прдну одмах у болницу у апартман. На здравље им било...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.