Načelnik saobraćajne policije u Nišu biće smenjen zbog tinejdžera koji je "audijem" ubio pešake

Načelnik saobraćajne policije u Nišu biće smenjen.
To je odlučeno na današnjem sastanku ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, načelnika i rukovodilaca Policijske uprave u Nišu na kome su analizirane i predočene sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nezgode u kojoj su 4. januara ove godine dva pešaka poginula na trotoaru kada je na njih naleteo automobil, saopštio je MUP.
 
Sastanku su prisustvovali i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.
 
Osim smene načelnik, odlučeno je i da se pojača kontrola saobraćaja u gradu, kao i prisustvo saobraćajne policije na ulicama grada uz pomoć policijskih službenika iz drugih policijskih uprava.
 
"Policijska uprava u Nišu će se obratiti rukovodstvu Grada Niša sa konkretnim predlozima kako bi se poboljšala saobraćajna infrastruktura u gradu", zaključuje se u saopštenju MUP-a.
 
Devetnaestogodišnji mladić osumnjičen je da je u ponedeljak automobilom "audi" na trotoaru usmrtio dečaka od 12 godina i jednog 48-godišnjaka na Bulevaru Medijana u Nišu.
 
Nekoliko hiljada građana Niša protestovalo je u subotu na mestu gde je automobil usmrtio pešake Andreja Pekljušaja (12) i Dejana Ilića (48). Građani su blokirali saobraćaj i u protestnoj povorci otišli do centra grada zahtevajući zaštitu od bahatih vozača i strože kazne za izazivače saobraćajnih nesreća.
 
Nišlija Milan Miljković rekao je novinarima da je on putem društvenih mreža pozvao na protest, pre svega roditelje, jer je, kako je rekao, "dete svakog od nas" moglo da bude na trotoaru Bulevara Medijana gde je automobil pokosio ljude.
  • Smena zašto??

    11.01.2021 20:03
    Smenili čoveka koji nema veze sa vezom sa ovim.Taj i da su ga zaustavili,verovatno ne bi ni stao policiji.Smenuše čoveka i pojeo vuk magarca.Robija 20 god pa da vidim sledećeg ko će da divlja.Mada Srbija je to,ovde sve može.Tuga za porodice nastradalih
  • Ana75

    11.01.2021 18:23
    Nadam se da će se Nišlije u subotu okupiti u još većem broju da pokažu šta misle o ovom bacanju prašine u oči
  • Dejan

    11.01.2021 18:02
    Cccc
    Juce bilo javno na tv-u ciji je sinčić ovo uradio ! Sta sad mi ovde gulimo kosku kad ce zandari ovo da ispeglaju isto kao i za mitrovicevog sina !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.