Palma: Poslednjih sedam godina zlatno doba Srbije

Predsednik Jedinstvene Srbije i poslanik te stranke Dragan Marković Palma ocenio je da prethodnih sedam godina predstavljaju "zlatno doba" Srbije.
Palma: Poslednjih sedam godina zlatno doba Srbije
Foto: 021.rs
On je povodom 30. godišnjice obnavljanja višestranačja u Srbiji ocenio da "tek u poslednjih sedam godina" zemlja ide nabolje.
 
"Srbija je u prve 23 godine tog višestranačja imala loše rezultate. Imali smo nekoliko ratova, rasprodate su fabrike i preduzeća, Srbija je bila izolovana od strane međunarodne zajednice a u poslednjih sedam godina Srbija je poštovana u Vašingtonu, Moskvi, Pekingu, Parizu, Berlinu, Ankari, u celom svetu kao nekada", naveo je Marković, a prenela Skupština Jagodine čiji je predsednik.
 
Dodao je da Srbiju danas odlikuje "najniži izborni cenzus u Evropi i najveća stopa rasta BDP".
  • Sloba53

    17.01.2021 13:07
    Njemu je zlatno doba još od Slobe i Arkana , pa do sada. Da nije toga gde bi sada bio i šta bi radio ?
  • Rale

    16.01.2021 19:59
    SPS-JS
    SPS u Novom Sadu, nije ispunio koalicioni sporazum sa Jedinstvenom Srbijom. Neko se opasno bahati, a mogao bi sledeće izbore da vija cenzus.
  • samo te gledamo

    13.01.2021 14:04
    nemojte zaboraviti
    obraca vam se arkanov prevoznik "pozajmljene" robe iz bosne,prvobitna akumulacija kapitala,onda nasrtaj na drzavnu sisu u ugljenokop u obrenovcu sa monopolom na prodaju uglja beogradskim jkp,masine na kopu rade 25 sati,firme fiktivno na sinove i snaje,skok na poslanicku sisu,deljenje pare iz gradskog budzeta po subjektivnoj proceni "gdji-gdinu",par ekselans krimos uvijen u drzavni celofan,ne zaboravite

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija