Forum mladih sa invaliditetom napravio portal za zapošljavanje

Forum mladih sa invaliditetom saopštio je danas da je razvio portal za zapošljavanje osoba sa invaliditetom www.zaposljavanje.fmi.rs, koji treba da predstavlja kanal komunikacije i povezivanja između osoba sa invaliditetom koje traže posao i poslodavca.
Forum mladih sa invaliditetom napravio portal za zapošljavanje
Foto: Pixabay
Kandidati i kandidatkinje za posao će moći da kreiraju svoje profesionalne profile, da vide oglase za posao, kao i da se prijave za otvorene radne pozicije.
 
Poslodavci će moći da oglašavaju slobodna radna mesta i da odaberu kandidate koji odgovaraju zahtevima konkretnog posla.
 
Portal će biti otvoren za poslodavce od druge polovine januara.
  • Stanoje

    14.01.2021 07:54
    Ovo je za sve pohvale.
  • Bravo

    14.01.2021 01:47
    Svaka cast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.