Počinje vakcinacija građana koji su se prijavili onlajn

Vakcinacija prvih 1.000 građana koji su se dobrovoljno prijavili preko portala eUprave, a koji imaju preko 75 godina, počeće danas, prenosi "Blic".
Počinje vakcinacija građana koji su se prijavili onlajn
Foto: 021
Tom dnevnom listu vest je potvrdila ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević koja je rekla da je starosni kriterijum odlučio ko će biti prioritet.
 
"U pitanju su osobe starije od 75 godina koje su izrazile interesovanje za vakcinu. Biće vakcinisani građani širom Srbije", navela je Kisić Tepavčević.
 
Dodala je i da će narednih dana biti određena dinamika vakcinacije i ostalih građana koji su se za vakcinu prijavili preko portala eUprava.
  • Milanče

    14.01.2021 15:27
    antivakcinaši
    Ma sve je to kako-tako ali je šteta što se u te vakcine ne može ubaciti nešto da spreči primitivizam u Srbiji pa da prvo na silu vakcinišemo antivakcinaše.
  • Milan

    14.01.2021 13:17
    "Najveca prepreka povratku normalnom zivotu su antivakseri" Nazalost u Srbiji najveca prepreka za povratak normalnom zivotu je trenutna vlast.
  • Protiv covida

    14.01.2021 11:44
    Najveca prepreka povratku normalnom zivotu su antivakseri .Da vakcine nisu dobre da li bi se svabe i ameri vakcinisali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija