UNS: Prijavljivanje novinara za vakcinaciju do ponedeljka u podne

Vakcinacija novinara i drugih medijskih radnika protiv korona virusa počeće u utorak, 19. januara, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS), a prijave će se vršiti na i-mejl adresu pres službe Vlade Srbije do ponedeljka, 18. januara u 12 časova.
UNS: Prijavljivanje novinara za vakcinaciju do ponedeljka u podne
Foto: 021.rs
U saopštenju te organizacije navodi se da redakcije treba da prijave zaposlene i angažovane koji rade na terenu ili su neophodni za rad medija, a za sve dodatne informacije treba da se obrate UNS-u na adresu press@uns.org.rs.
 
Spisak treba da sadrži imena i prezimena, jedinstvene matične brojeve i brojeve telefona novinara i medijskih radnika koji su prioritet za imunizaciju.
 
"UNS apeluje na kolege da u sačinjavanju spiskova vode računa o najugroženijim među nama, kao što su dnevne redakcije, novinari, snimatelji, fotoreporteri i drugi koji najviše vremena provode na terenu ili oni čije je zdravlje najugroženije iz drugih objektivnih razloga", dodaje se u saopštenju.
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da će medijski radnici biti uključeni u prioritetne grupe za vakcinaciju.
  • Dada

    17.01.2021 09:33
    Režim
    Režimska stvar i dogovor ad hoc. Što ne postoji plan ko je koja grupa i kad se vakciniše, nego kad se Vučić dogovori.
  • Vasa

    16.01.2021 16:36
    Iskreno
    Većini novinara najveći rad na terenu je odlazak po doručak. Ostalo samo prosleđuju saopštenja vlasti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.