Još dve devojke dale izjavu o zlostavljanju od strane poznatog nastavnika glume

Nakon glumice Milene Radulović koja je istupila u javnost i iznela detalje o seksualnom zlostavljaju od strane reditelja Miroslava Mike Aleksića, u policijskoj stanici su danas izjavu o ovom slučaju dale još dve devojke, piše Blic.
Još dve devojke dale izjavu o zlostavljanju od strane poznatog nastavnika glume
Foto: 021
Jedna od njih, koja je bila učenica u školi glume kod Miroslava Mike Aleksića, danas je u policijskoj stanici dala izjavu o slučaju zlostavljanja. Sa njom je bila još jedna devojka koja je želela da ostane anonimna.
 
"Jako je važno da istaknem da je moja izjava svojevoljno data javno i da su mediji sa mojih mreža preuzeli izjavu i objavili je. Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna", napisala je devojka u objavi, prenosi Blic.
 
Podsetimo, ranije danas je policija saopštila da je nastavnik glume Miroslav Aleksić uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve u vreme počinjenih dela bile maloletne.
 
MUP je nakon hapšenja uputio poziv svim žrtvama učitelja glume da se jave.
  • Komifo

    18.01.2021 10:06
    Baš čudno da pod velom prava i pravde silovatelja brane dežurni polupismeni mulci. Primitivci instinktivno zbijaju redove, naučili da tako prežive u civilizovanom društvu.
  • Pameti bez

    18.01.2021 07:13
    Danas zena samo pokaze na muskarca i ode on u zatvor
  • @Kanda

    18.01.2021 06:00
    Hej Miko, jel si to ti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija