Danas sastanak državnog vrha i Operativnog tima za vakcinaciju, zaseda i Krizni štab

Zajednička sednica državnog vrha i Operativnog tima za vakcinaciju, ali i nova sednica Kriznog štaba, održaće se danas.
Danas sastanak državnog vrha i Operativnog tima za vakcinaciju, zaseda i Krizni štab
Foto: FoNet
Sednica državnog vrha i tima za vakcinaciju je u 8 časova, a njome će predsedavati premijerka Ana Brnabić i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nakon ovog sastanka najavljeno je obraćanje predsednika. 
 
Novo zasedanje Kriznog štaba je u 9 časova, a trebalo bi da raspravlja o eventualnom produžetku radnog vremena ugostiteljskih objekata. Kako je juče rekao imunolog i član Štaba Srđa Janković, Medicinski deo štaba nije za popuštanje. 
 
Trenutno kafići i drugi ugostiteljski objekti smeju da rade do 20 časova, dok prehrambene prodavnice svoja vrata moraju da zatvore u 21 čas.
 
Krizni štab bi trebalo da razmotri i ukidanje negativnog PCR testa za sve koji ulaze u Srbiju. Prošle nedelje takva odluka doneta je za zemlje koje su deo "mini Šengena" - Severnu Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Albaniju i Bugarsku. 
  • Ns

    19.01.2021 08:24
    Samo posmatras ostale zemlje kako se ponasaju prema nama , kako nam sve vise zavrcu merei ne treba da slusas nikoga.Sve je jasno.
  • Дејан

    19.01.2021 08:02
    Ја бих само волео да нико не шири панику ако дође до попуштања мера, него памет у главу! Све и да кафићи раде до пет ујутру - нико вас не тера да идете у њих. А ја се надам и да ће људи који нису прележали корону, а живе са старијим или имунокомпромитованим људима, имати толико мозга да не крену одмах да се грле и љубе по истима.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.