FOTO: Vakcinisano više od 500 pripadnika policije i vojske

Više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova iz Policijske uprave za grad Beograd i organizacionih jedinica MUP-a, u okviru masovne imunizacije, vakcinisalo se danas na Beogradskom sajmu.
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je obišao policijske službenike na sajmu, istakao je da mu je veliko zadovoljstvo i čast što vidi veliki odziv pripadnika struktura bezbednosti, policije, vojske i Bezbednosno-informativne agencije za vakcinaciju, čime daju primer ostalim građanima.
 
"Da bismo mogli da radimo svoj posao moramo da ostanemo zdravi, moramo da sačuvamo ljude", istakao je Vulin.
 
Direktor policije Vladimir Rebić, koji je danas sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova primio vakcinu, zahvalio se državnom rukovodstvu koje je omogućilo da u kratkom roku pripadnici MUP-a budu vakcinisani.
 
  • Vlada

    22.01.2021 17:28
    @Светозар Милетић

    A koji to tačno posao vojna lica obavljaju svaki dan što bi ih činilo rizičnom grupom?
  • Светозар Милетић

    20.01.2021 12:15
    @distanca?, реално, да ли сви преко 60 година могу овако уредно и организовано да дођу на једно сабирно место ? Не могу. Зашто не могу ? Не могу јер су стари, изнемогли, хронично болесни Један мали део живи у домовима којих са друге стране само у НС има два велика централна и сијасет мањих. Остали старији који су у већини значи треба сами да долазе градским превозом или да их доводе деца која претпостављам раде од јутра за сутра за просечну плату од 540€.
    Да ли полиција и војска и медицински радници и радници педагошких установа и просветни радници за млађе узрасте редовно иду на посао и долазе у контакт са другим људима ? Наравно, сваки дан што значи да су ризична група.
    Да ли је око 01.01.2021. почела редовна вакцинација у Србији ?Јесте, почела је и прво су били на "удару" вакцинације баш ти најосетљивији грађани, грађани преко 60 година. Медицински радници су долазили код њих на ноге (разлог погледај на почетку текста). Плус је у Новом Саду организована јединица за вакцинацију на Сајму. Да ли је после тога почела организована вакцинација медицинских радника ?Јесте, почела је и траје и даље.
    Интензитет вакцинације зависи од количине вакцина које пристижу (несташица је у целом свету), од организације система масовне вакцинације, од титрања људима који су навикли на ушушканост, и наравно зависи за коју се вакцину определио појединац. Ако је тражио Фајзерову или Руску, мораће да чека јер је тренутно доступна само Кинеска.
    Да ли и даље имате исто питање @distanca? ?
  • Dragan

    19.01.2021 18:34
    Eh
    Hestapo i SS uvek pribilegovani jer se girer nadao da će se onoisprsiti da ga zaštite.Isto bolo i u Rumuniji,SFRJ.Dibijali su nameštene stanove,posao za sve punoletne članove dimaćinstva i riđake,beneficiran staž,astronomske plate i čim zapucalo od lovačkog društva u Sloveniji -pobegli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija