Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak o prisluškivanju Vučića

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je predistražni postupak u vezi sa navodima o neovlašćenom prisluškivanju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića još 15. decembra prošle godine, i naložilo Ministarstvu unutrašnjih poslova da o tome prikupi potrebna obaveštenja.
Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak o prisluškivanju Vučića
Foto: 021.rs
Tužilaštvo saopštava da je taj zahtev dopunjen 14. januara ove godine.
 
U saopštenju se objašnjava se da je cilj predistražnog postupka provera svih informacija i obaveštenja koja su neophodna za rasvetljavanje svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem, a radi otkrivanja učinilaca i krivičnih dela iz nadležnosti Tužilaštva za organizovani kriminal.
 
Predistražni postupak je u toku i u interesu njegovog nesmetanog vođenja Tužilaštvo za organizovani kriminal detalje ovog postupka neće iznositi u javnost, napominje se u saopštenju. O rezultatima predistražnog postupka, a po njegovom okončanju, Tužilaštvo za organizovani kriminal će obavestiti javnost.
 
Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović, nekadašnji načelnik Službe za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije (UKP) Dejan Milenković poznatiji kao Bagzi, nekadašnji zamenik načelnika UKP Srećko Lazić, samo je deo od skoro 50 ljudi koji su saslušani u predistrazi prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, o čemu opširnije na OVOM LINKU.
  • Stefan

    21.01.2021 19:15
    muko moja
    kome će spakovati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija