Rasta se nagodio sa tužilaštvom za godinu dana kućnog zatvora

Reper Stefan Đurić Rasta zaključio je sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum prema kojem je priznao nedozvoljeno držanje droge za ličnu upotrebu i pristao na kaznu od godinu dana kućnog zatvora.
Rasta se nagodio sa tužilaštvom za godinu dana kućnog zatvora
Foto: Pixabay
Ukoliko ovaj sporazum potvrdi sud biće mu ukinut pritvor u kojem je od hapšenja u oktobru kada je sa njim uhapšen i B.L. Kod njih je policija pronašla izvesnu količininu skanka i kokaina.
 
Nakon tromesečne istrage Višeg javnog tužilaštva, tokom koje su sve vreme bili u pritvoru zbog sumnje da su izvršili teže krivično delo - preprodaju droge, protiv njih je sudu krajem prošle godine podnet optužni predlog za nedozvoljeno držanje droge.
 
Za ovo lakše delo zaprećena je novčana kazna ili zatvor do tri godine.
 
Ovaj slučaj sada je prešao u nadležnost Prvog osnovnog suda. Sudija za prethodni postupak je sporazum prosledio Prvom osnovnom tužilaštvu, koje treba da se izjasni da li se slaže sa sporazumom nakon uvida u spise predmeta.
 
Sporazum je zaključio i B.L.
  • 9

    22.01.2021 13:08
    za grame
    kada ti je lično lepo 1 godina nanogica
    za ubistvo kolima nečijeg deteta takođe 1 godina nanogice.
    možda je i ovom drugom bilo lepo samo familiji poginule nije.
    ali i dalje sve je ružičasto nek ide smrt,bitno je da je pink
  • Vlada

    22.01.2021 12:12
    @Ovo

    Biklo koja kazna za posedovanje kanabisa je idiotska.
  • smrdijestina

    22.01.2021 11:52
    nekom kazna nekom nagodba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.