Državljani Srbije mogu u Albaniju samo uz ličnu kartu

Srpski državljani od sada mogu da pređu albansku granicu samo uz ličnu kartu.
Državljani Srbije mogu u Albaniju samo uz ličnu kartu
Foto: Pixabay
Albansko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je i da od sada i građani Albanije mogu da putuju u Srbiju samo uz ličnu kartu.
 
To je omogućeno sporazumom koji su nedavno potpisale vlade Srbije i Albanije.
  • Goran

    23.01.2021 10:51
    Albanija je u turizmu Amerika za nas.
  • Novosadjanka

    22.01.2021 15:03
    Bila na moru 2019-te. Lepo je more. Samo nesto fali. Mislila sam da me nece vise Albanija videti, ali kakva je situacija u svetu cini mi se da cu opet ici.
  • Baki

    22.01.2021 12:09
    Baki
    I pre dve godine sam bio na moru u Albaniji samo sa ličnom kartom. Inače svima bih preporučio Sarandu,zaista od gostoprimstva,plaze,higijene,samog mora i klime,sve je na visokom nivou sto zahteva turizam. Od tada stalno idem u Albaniju i nikada nisam imao nikakve probleme,neprilike. Pre sam vise puta nagrabusijo u Crnoj Gori. Bravoooo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija