Majstorski shitati: Tri, četiri, sad - birate glupost nedelje

I ove nedelje donosimo delić onoga što su političari i javne ličnosti govorili u proteklih sedam dana.
Majstorski shitati: Tri, četiri, sad - birate glupost nedelje
Foto: 021.rs (Banksy)
Funkcioneri možda uživaju u čarima imuniteta, ali ih on ne može sačuvati od sklonosti ka gluposti. Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat), a na kraju teksta nalazi se anketa u kojoj možete da glasate za najveću glupost. 
 
Što po svojima - Goran Vesić
 
"Takve su generacije kojima pripadamo predsednik Vučić i ja. Završili smo državne fakultete i učimo čitavog života. Nismo od ovih novokomponovanih političara koji su 'završavali' fakultete po buticima i livadama sa zvučnim stranim imenima. I još misle da znaju sve." 
 
Krimi ikona - Milorad Dodik
 
"Mislim da se iza svega krije obračun Ukrajinaca sa mnom, jer sam poznat po tome što sam za Krim rekao da je prirodno pravo Rusije da njim upravlja, evo i sada to mislim." 
 
 
Svetlost Vostoka - Nebojša Krstić
 
"Zašto neko organizuje protest u korist Navaljnog u Beogradu? Sigurno ne zato što se brine za Navaljnog. Nego hoće da pokvari odnose Srbije i Rusije... kako Srbija ne bi proizvodila Sputnik V. Da bi onda njegovi mediji mogli da tuku Vučića kako ni odnose sa Rusijom ne ume da održi." 
 
Svetac Srbije - Nebojša Bakarec
 
"Predsednik Vučić gradi Srbiju, uzdiže Srbiju, leči Srbiju, vakciniše Srbiju. Živela Srbija!"
 
Pod kapom Palminom - Dragan Marković Palma
 
"Molim Vučića da stavi kapu na glavu kada pada sneg. Kapa je inače marke Lakost. A zašto markiran kačket? Zato što to nose samo najbolji na svetu kao što je Novak Đoković, a Vučić je marka za one što ga napadaju." 
 
 
  • V5

    24.01.2021 20:10
    Teško nama
    Predlozi su toliko kvalitetni da je izuzetno teško odlučiti se.
  • Gale

    24.01.2021 17:53
    Glasac
    Pa nemojte molim vas, ma nije fer, imam pravo da glasam za SAMO JEDAN predlog?
  • ///

    24.01.2021 17:46
    @Dete rock'n rola

    Mnogo je jaka komkurencija za uvlakača decenije. Pogledaj samo kiliko ih je mladih i školovanih u parlamentu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.