Nakon umanjenja naknada i izjave ministra za porodicu da su porodilje kolateralna šteta, Brnabić poručuje da će sve biti ispravljeno

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da "porodilje ne mogu biti kolateralna šteta" i da će problem, koji je nastao zbog umanjenja naknade porodiljama kod poslodavaca koji su koristili državne mere pomoći, biti rešen.
Nakon umanjenja naknada i izjave ministra za porodicu da su porodilje kolateralna šteta, Brnabić poručuje da će sve biti ispravljeno
Foto: Pixabay
"To će biti ispravljeno, ja garantujem, hvala portalu 'Bebac' koji nam je skrenuo pažnju, ministar finansija Siniša Mali već radi na rešavanju tog problema i biće ispravljeno u najkraćem roku", rekla je premijerka odgovarajući na pitanja novinara u Skupštini Srbije i obećala da će se već posle podne znati u kom roku će se to dogoditi.
 
Mediji i organizacije su prethodno objavili da su umanjene naknade porodiljama kod poslodavaca koji su koristili državne mere pomoći, a ministar zadužen za brigu o porodici Ratko Dmitrović na tviteru je napisao da je to "kolateralna šteta".
 
  • Петровград

    25.01.2021 17:18
    Шта ту има премијер да гарантује, ваљда постоје институције, закон, систем...?
    Родио сам се и умрећу у овој социјалистичкој цркотини.
  • Demograf seizmograf

    25.01.2021 17:07
    Ovde je
    sve rečeno,samo što to vladini bizgovi ne čitaju-Demograf Penev: Rekordan negativni prirodni priraštaj u Srbiji, tako nije bilo ni za vreme Drugog svetskog rata (021.rs)
  • Nikola

    25.01.2021 15:41
    Da se primetiti da se ministar nadležni baš pretrgao od toga da ispravi problem! Pa on treba da bude prvi koji će to da napomene vladi, a ne sajt Bebac!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija