Mladić ubijen u Beogradu je Zoran Uskoković, sin Zorana Uskokovića Skoleta

Mladić koji je jutros pronađen mrtav u Borskoj ulici na Kanarevom Brdu je Zoran Uskoković (22), sin Zorana Uskokovića Skoleta, koga su pripadnici zemunskog klana ubili u aprilu 2000. godine, javila je N1.
Mladić ubijen u Beogradu je Zoran Uskoković, sin Zorana Uskokovića Skoleta
Foto: 021.rs
Prema saznanjima te televizije, ubistvo Uskokovića je bilo planirano, a po prvim pokušajima rekonstrukcije događaja, Uskoković je parkirao automobil iza jedne prodavnice, a kada je izašao iz vozila, ubica koji ga je čekao u zasedi ispalio je na njega nekoliko metaka iz pištolja.
 
Telo su u jutarnjim satima pronašli radnici obližnje prodavnice i pozvali policiju.
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da je u Borskoj ulici, u beogradskoj opštini Rakovica, na ulazu u magacinski prostor jedne prodavnice zatečeno beživotno telo dvadesetdvogodišnjeg muškarca, sa povredama zadobijenim vatrenim oružjem. Radnici trgovine koji su pronašli telo pozvali su policiju, a Hitna pomoć je konstatovala smrt.
 
Policija je obavila uvidjaj, naveo je MUP.
 
N1 navodi da je ubijeni Zoran Uskoković sin Zorana Uskokovića Skoleta, koji se od 15. januara 2000, kada su u "Interkontinentalu" ubijeni Željko Ražnatović Arkan, Milenko Mandić i Dragan Garić, pominjao kao jedan od organizatora trostruke likvidacije. Skoleta su ubili pripadnici zemunskog klana u aprilu 2000. godine.
  • pancho villa

    01.02.2021 10:47
    sin pa sin.sta vam je?decko bio apsolutno neprimetan.ovo je verovatno ocev dug namiren preko struktura rezima a svi znamo ko je 'srpska majka'
  • Pamtisav

    01.02.2021 07:24
    Srbija 1993 = Srbija 2023
  • Vladan

    31.01.2021 18:41
    @mrk

    Pa ne tera ih u ludilo, nego iz ludila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.