Saradnik Velje Nevolje uhapšen u društvu tužioca; Zorić: Izdajem mu stan, išao sam po račune

Navijač Partizana Miloš Đukanović iz Pančeva, za koga mediji navode da je blizak vođi navijačke grupe "Principi" Veljku Belivuku, uhapšen je danas u ovom gradu dok je bio u društvu Toma Zorića, člana Državnog veća tužilaca i Milice Ljubičić, zamenice Drugog osnovnog javnog tužioca, prenosi Blic.
Zorić je za Blic potvrdio da se hapšenje Đukanovića dogodilo pred njim, ali je istakao da mladića poznaje jer mu izdaje stan.
 
"Milošu Đukanoviću izdajem stan. Bio sam s Milicom na kafi posle posla kada sam se usput našao sa Đukanovićem da uzmem račune. U tom trenutku je prišla policija i priveli su ga", rekao je Zorić.
 
On dodaje da drugih informacija o Đukanoviću nema.
 
U Pančevu su privedene još dve osobe bliske grupi Velje Nevolje i Marka Miljkovića Mareta. U pitanju su Predrag Janković poznatiji kao Pesko i Marko Milosavljević javnosti poznat pod nadimkom Bojke. Blic navodi da su Janković i Milosavljević produžene ruke Belivuka.
  • Jana

    09.02.2021 19:26
    Mislim da tuzilac Tomo Zoric ne bi bas poverovao u pricu da smo mi bili tamo gde je bio on! Verovatno bi trazio pritvor do 30 dana za pocetak! A gospodja iz drugog tuzilastva je verovatno isla po depozit!
  • Pera iz bivseg DDR-a

    09.02.2021 17:01
    @dijasporac
    Velja Nevolja je bio u koordinaciji sa policijom na protestima u Julu prosle godine. Imao je policijsku motorolu, crne kackete i majce sa amblemom radi raspoznavanja, snimljeni su u okolini predsednistva. Sta ti to govori o policiji, o vlasti? Kriminalizovana policija? Vlasnik Jovanjice sa blinkerima i policijskim tablicama? Znali su policajci sta je i ko je u pitanju ali nisu smeli nista da ucine na svoju ruku jer je ta ekipa imala "debela ledja", i to ne od Hrkalovicke.
  • dijasporac

    08.02.2021 19:02
    Stalno se potencira kako policija u Srbiji njsita ne radi, kako su oni leglo kriminala, a kad ono situacija je malo drugacija. Policija i odradi neki deo posla kad su joj odresene ruke (kad direkror i nacelnici strogo ne zabrane inspektorima da prate ili hapse nekog) ili kad su im nadredjeni shefovi zabavljeni necim drugim. Policija pohapsi, da tuzilastvu i slucaj i dokaze i onda tuzioci imaju cist penal koji cesto, bas cesto i nije siguran pogodak.

    Tuzioci cesto rastezu slucaj, godinama, do zastarevanja ili dok se optuzenima i njihovim bandama ne da dovoljno vremena da "sklone" svedoke, izmanipisu alibije ili dok se ne odradi shema da optuzeni zbrise za Bosnu, Crnu Goru ili Spaniju. Cesto se i dokazi koja je pribavila policija namerno kompromituju tako da ne budu valjani a bogami gubi se i dokumentacija. A ako nista od toga ne upali onda se sredjuje sa sudstvom, direktno za mito ili ucenu, indirektno tako sto se "opasan" sudija skida sa slucaja i dovodi njihov sudija itd. Ukratko, najvece leglo korupcije u drzavnim sluzbama, pravosudni sistem je doveden do apsurda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.