Stiže još 50.000 doza ruske vakcine

Sutra ili prekosutra u Srbiju će biti dopremljeno 50.000 doza ruske vakcine "Sputnjik", potvrdio je za RTS ministar Nenad Popović.
Stiže još 50.000 doza ruske vakcine
Foto: 021.rs
- Pre nekoliko sati smo dobili informaciju od naših ruskih partnera iz Ministarstva industrije i ruskog fonda direktnih investicija da je za Srbiju sutra spremno još 50.000 vakcina. Te vakcine će biti dopremljene sutra uveče ili prekosutra ujutru avionom Er Srbije u Beograd - rekao je Popović.
 
Naveo je da je dolazak vakcina rezultat direktnih razgovora između predsednika Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina od pre nekoliko dana, kada se razgovaralo o procesu vakcinacije i ukupnim bilateralnim odnosima Rusije i Srbije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija