Rebić: Sledi kontrola i presecanje finansijskih tokova Veljka Belivuka

Direktor Policije Vladimir Rebić izjavio je danas da je u istrazi uhapšene kriminalne grupe Veljka Belivuka najvažnije preseći njene finansijske kanale, ali da ne može da iznese detalje da ne bi ugrozio istragu.
Rebić: Sledi kontrola i presecanje finansijskih tokova Veljka Belivuka
Foto: 021.rs
"Očekuje nas ono što je najvažnije - da kontrolišemo finansijske tokove i isečemo finansijske kanale da ne bi vođe kriminalne grupe mogle iz zatvora da obavljaju delatnost kojom se bave", rekao je Rebić gostujući na RTS-u.
 
Govoreći o tvrdnji medija da su na deponiji u Vinči ljudske kosti koje se dovode u vezu sa Belivukovom kriminalnom grupom, Rebić je rekao da nije potvrđeno da su ljudske, već su životinjske, ali se istraga nastavlja.
 
Rebić je naveo da je 2017. godina, kada je ubijen Vlastimir Milošević, bila ključna za uspon Veljka Belivuka i rekao da je policija našla dokaze što je ukazivalo da je Belivuk učinio to krivično delo ali da je, na volšeban način, prema njegovom mišljenju, pala optužnica. Rebić je rekao da ga je sramota što je Belivukova grupa imala podršku iz policije i ukazao da unutrašnja kontrola radi na tome.
 
Direktor policije je rekao da su pratili otvaranje spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu jer su obaveštajni podaci ukazivali na to da će se pokušati atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
 
"Verujem da bi sve ostalo na pokušaju, a na kraju smo uspeli da imamo ljude koji su u pritvoru, oduzeto je oružje", rekao je Rebić.
  • Svašta

    10.02.2021 08:04
    Sad kada stane stanogradnja
  • Komša

    10.02.2021 07:11
    Valjda će
    Da li će ikada u Srbiji biti presečeni finansijski tokovi naših muljatora političara, veluke većine političara izvinjavam se poštenima. Ako ih ima.
  • Mimi

    09.02.2021 22:45
    Cuj ti njega
    Jezivi ste svi redom, nista vam ne verujemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.