Tomo Zorić podneo ostavku "iz moralnih razloga"

Tomo Zorić podneo je ostavku na funkciju sekretara Državnog veća tužilaca.
On za Nova.rs kaže da je ostavku podneo iz moralnih razloga.
 
"Prošao sam poligraf. Dokazano je da moje krivice nema. To je jedan moralni čin. Vratiću se u Republičko javno tužilaštvo, odakle sam došao", navodi Zorić.
 
Podsetimo, u sklopu akcije hapšenja Veljka Belivuka 5. februara priveden je i navijač Partizana Miloš Đukanović i to u društvu Tome Zoriće i Milice Ljubičić, zamenice tužioca Drugog osnovnog tužilaštva. Zorić je tada rekao da je se sa mladićem našao kako bi preuzeo račune i kiriju.
 
Privedeni Đukanović je pušten dva sata nakon saslušanja, a sutradan je na informativnom razgovoru u policiji bio Zorić. On je odmah pristao na poligraf, koji je prošao, a dostavio je i svu dokumentaciju u vezi sa izdavanjem stana mladiću koga dovode u vezu sa Veljom Nevoljom.
  • Djordje

    12.02.2021 20:52
    Dokazno sredatvo
    Sramotno sto ce se nekom ko smatra sa nije kriv jer je prosao poligraf(!?)omoguciti da se ‘vrati’ u Republicko tuzilastvo!!
  • Dušan

    12.02.2021 12:28
    Ma da niko nema poima ko su krimosi i sta rade...negde sam pročitao da na licitacijama poljoprivrednog zemljišta, cirkus...strašno...licitacije zemljista vode likovi smera stočarstva, članovi komisije vatrogasci...a "nadzorni organ" celih dogadaja ljudi u skupocenim dzipovima...pa ako si dobar u licitaciji eto i napredovanja...a to što mladi napuštaju sela to je ok...
  • iv13

    12.02.2021 08:19
    Moralni razlog je za njega termin, sa strane televizije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.