Vučić odlikovao novinarke Pinka i N1

Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, među dobitnicima odlikovanja povodom Dana državnosti našlo se i sedmoro novinara.
Oni su odlikovani Srebrnom medaljom za zasluge.
 
Dobitnici među novinarima i novinarkama su Bratislav Ilić sa televizije B92, novinarka TV Pink Gordana Uzelac, Danijela Davidov Kesar iz dnevnog lista "Politika", Zoran Maksimović sa Prve srpske televizije i Jelena Zorić sa televizija N1.
 
Odlikovano je i dvoje stranih novinara - Jing Zang, novinarka Čajna Central Televižn (China Central Television, CCTV), kao i Majkl Frojnd iz dnevnog lista Džerusalem Post (Jerusalem Post).
  • Maja

    16.02.2021 19:00
    Još malo da nam oči zamažete..
    ..Znamo da ste kriminalci, vaše predstave oko odlikovanja, hapšenja i sl. su providne ko staklo.
  • Milos

    16.02.2021 12:04
    Hejteri , kao strumpf Mrgud , sve mrze pa cak i svoje , koji pokusavaju da rade svoj posao za svoj narod i drzavu.
  • Hegel

    16.02.2021 09:10
    Gordana
    Uzelac novinar, dobar vic.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.