Žena se smrzla u selu kod Medveđe

I.J. (34) čije je beživotno telo pronađeno u ponedeljak ujutru u blizini mosta u selu Lece kod Medveđe, umrla je od posledica smrzavanja, potvrđeno je u Policijskoj upravi Medveđa za Jugmediu.
Žena se smrzla u selu kod Medveđe
Foto: Pixabay
"Pronašli smo njeno telo oko pet sati ujutru, a u toku prošle nedelje imali smo nekoliko intervencija u njenoj kući", rekli su u policiji.
 
Jugmedia nezvanično saznaje da su joj lekari Doma zdravlja u Medveđi više puta spasavali život tokom protekle nedelje, zbog, kako navode meštani, problema sa alkoholom.
 
I.J. je živela u tom selu sa troje dece.
 
To je prvi slučaj smrzavanja na jugu Srbije ove zime. Pre tri dana četrdesetogodišnji muškarac iz okoline Vučja prva je osoba koja je, zbog promrzlina, smeštena u Ustanovu za odrasle i starije u Leskovcu, po nalogu Centra za socijalni rad.
  • Lana

    16.02.2021 13:50
    Smrzla zena
    Baz tuzno opet centar za socijalni rad zatajio to pd hitno reagujte ili ugasite samo ih placamo dzabe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.