Preminuo čuveni muzičar Branko Marušić Čutura

Čuveni rok muzičar Branko Marušić Čutura preminuo je u 82. godini života. Ovu tužnu informaciju na Fejsbuku podelili su prijatelji velikog muzičara.
Preminuo čuveni muzičar Branko Marušić Čutura
Foto: Youtube (Screenshot)
Bio je najstariji je aktivni rok-muzičar na Balkanu. Rođen još u Kraljevini Jugoslaviji, Branko Marušić Čutura učestvovao je u stvaranju istorije našeg roka.
 
U svom poslednjem intervjuu za "Novosti", u martu 2020. godine, govorio je o rokenrolu i svojoj velikoj karijeri.
 
"Prestaću kad budem prestao sve. To je deo mog života, i još imam šta da kažem. Naravno, čovek ne može da se umori od onoga što voli da radi. A muzika je ceo moj život... Nemam pravi recept. Važno je koliko ti traje taj zanos i ono što voliš. Bitno je i koliko istražuješ. Uvek može da se nađe nešto novo. Važno je da si živ i zdrav. A ono što radim, izuzetno mi prija", govorio je legendarni Čutura.
  • zox

    18.02.2021 08:57
    RIP legendo
  • DERAN

    18.02.2021 07:51
    BUDI BOG S NAMA
    Ni jedan jedini komentar,a vamo za kojekakve gluposti se ostavljaju komentari...TUGA....
  • Milan

    18.02.2021 00:07
    SLAVA TI ROKERU
    Slava legendi rock and roll-a! Bices u srcima svih ljubitelja dobre muzike i rock and roll-a!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija